Diego López baalt in Milaan en sneert naar Mihajlovic

11 mei 2016, 13:05

Diego López werd in de zomer van 2014 met hoge verwachtingen door AC Milan overgenomen van Real Madrid, maar de doelman komt amper (meer) aan keepen toe in de modestad. De Spanjaard, die voor vier jaar tekende bij de Rossoneri, moet dit seizoen zijn meerdere erkennen in de talentvolle tiener Gianluigi Donnarumma. Hij baalt stevig van de gang van zaken.

"Ik verliet Real Madrid vanwege voetbaltechnische reden. De komst van Keylor Navas zette me aan het denken en Milan gaf me de kans om mijn carrière nieuw leven in te blezen. Na een jaar had ik al spijt, omdat ik een Madrid-fan ben", geeft de goalie toe in gesprek met Marca. "Afgelopen seizoen zat Milan in een overgangsfase, met een onervaren coach: Filippo Inzaghi. Met de komst van Sinisa Mihajlovic verwachtten we meer, maar het bleef slecht."

Dat López geen fan van Mihajlovic is, is zachtjes uitgedrukt. "Er gebeurden rare dingen in de kleedkamer. Vanaf het begin werden er fouten gemaakt. Ik werd verrast door zijn gedrag, hij deed rare dingen bij mij. Toen blesseerde ik mijn knie en bleef ik op het tweede plan. Hij had geen respect. Ik weet niet wat het was, maar ik vond het raar. Maar zo werkt het in het voetbal", aldus de Spanjaard.

Overigens heeft López een zeer hoge pot op van Donnarumma, die dit seizoen veel indruk maakt. "Hij verdient het om in de basis te staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen