Klopp wil bredere selectie en hoopt op Origi voor finale

11 mei 2016, 14:14

Als we manager Jürgen Klopp moeten geloven, dan is Liverpool achter de schermen al druk bezig met de samenstelling van de selectie voor het komende seizoen. De Duitse coach zal niet schromen om spelers aan boord te halen. We kunnen in zijn eerste transferperiode in dienst van de Engelse topclub veel activiteit verwachten.

Klopp kijkt ernaar uit om zijn selectie te versterken, zo zegt hij tegen Sky Sports. Hij zou graag nieuwe spelers zien, ook al zijn deze van hetzelfde niveau als de spelers die hij nu tot zijn beschikking heeft. "We moeten minder afhankelijk worden van de situatie rond blessures", vindt de trainer van de Europa League-finalist. "Je bent nooit zeker, dus hebben we uiteraard nieuwe spelers nodig. We gaan proberen om spelers te vinden die ons beter kunnen maken. Als ze beter dan goed zijn is dat het mooist, maar als ze van hetzelfde niveau zijn als de huidige groep, dan is dat ook al prima. Dan zorgen we dat er stappen gezet worden."

Op 18 mei speelt Liverpool in Basel de finale van de Europa League tegen titelhouder Sevilla. Klopp denkt dat hij in deze eindstrijd kan beschikken over Divock Origi. "Hij loopt voor op schema", zegt de manager, die de Belgische spits momenteel mist vanwege een enkelblessure.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen