Buffon richt vizier op winst Champions League

Jw
11 mei 2016, 17:27

Gianluigi Buffon verlengde vandaag zijn contract bij Juventus tot medio 2018. Er zit nog altijd geen slijt op de 38-jarige doelman, die reeds veel prijzen won in zijn loopbaan, maar de Champions League zit daar nog niet tussen. Daar wordt het volgens de routinier tijd voor.

"Ik ben trots op het uitgesproken vertrouwen van de club. Ik wil benadrukken dat we een samen een pad zijn ingeslagen, waarbij iedereen zich elke dag maximaal inzet om onze droom waar te maken", doelt Buffon op het winnen van de Champions League.

"Ik ben ervan overtuigd dat ik dat met mijn teamgenoten kan en dat geeft veel vertrouwen. Een voetballer kan alleen groot worden door samen te werken in een groep en als er mensen zijn die achter de schermen precies weten wat ze moeten doen", looft de topkeeper zijn omgeving.

In Italië stond Buffon al met veel prijzen in zijn handen. Die lijst kan dus nog worden uitgebreid. "Dit wordt mijn zestiende seizoen bij Juventus, en nog een kampioenschap zou mijn tiende Italiaanse landstitel betekenen. Dat zou erg mooi zijn voor mij, maar natuurlijk vooral voor het team."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen