Gewilde Vanhaezebrouck blijft AA Gent trouw

Jw
11 mei 2016, 20:51

Hein Vanhaezebrouck blijft ook komend seizoen trainer van AA Gent. Dat stelt de 52-jarige succestrainer tenminste zelf. Het huwelijk tussen de coach en de club leek gespannen, maar de Gentse oefenmeester heeft woensdag geen twijfel laten bestaan over zijn toekomst.

"Ik maak geen ruzie om te kunnen vertrekken, zo zit ik niet in elkaar. Ik maak soms een opmerking omdat ik een winnaar ben. Maar ik ben niet de man die van de ene job naar een andere hopt", aldus Vanhaezebrouck op de website van AA Gent.

"Of er interesse was? Ja, er was zelfs interesse van topcompetities. Ik denk dat veel trainers onmiddellijk zouden springen, maar ook daar heb ik geleerd om dat op een gepaste manier te benaderen. En om vooral niet te vertrekken voor ik een project heb afgewerkt", benadrukt hij nogmaals niet klaar te zijn met Gent.

Vanhaezebrouck vestigde dit jaar zijn naam door met AA Gent de achtste finales van de Champions League te halen. Hij voorziet een pittige uitdaging voor het komende seizoen. "Als het voor sommige supporters nog niet duidelijk was: ik weet dat ik volgend seizoen bij Gent blijf en dat staat al lang vast. We weten dat we volgend jaar voor een uitdaging staan: we moeten weer investeren in de ploeg, want we willen bovenaan blijven meedraaien."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen