Ajacieden reageren op vertrek van De Boer: "Jammer"

12 mei 2016, 10:52

De spelers van Ajax zijn ingelicht over de keuze van Frank de Boer om na 5,5 jaar tijd te stoppen als trainer van de Amsterdamse club. De Ajacieden kijken niet heel raar op van het nieuws, maar vinden het jammer dat De Boer verder gaat kijken.

"Natuurlijk is het jammer. Het is een goede trainer. Ik denk dat iedereen in de selectie alleen maar lovend over hem is. Tegelijkertijd gun ik hem ook een mooie club", reageert Nemanja Gudelj voor de camera van Telesport op het vertrek van De Boer. "Het komt niet als een hele grote verrassing, maar het is toch wel even raar dat het moment daar is", sprak aanvoerder Davy Klaassen.

"Het is wel kut, maar het zij zo. Je moet verder", zei Mitchell Dijks op zijn beurt. Daley Sinkgraven werd vorig seizoen door De Boer gehaald en betreurt de exit van de oefenmeester. "Het is jammer, maar het is zijn keuze. We kunnen er alleen maar achter staan", weet de middenvelder. Ook Donny van de Beek kwam met een reactie. "Het is heel jammer. Het is natuurlijk een hele goede trainer. Zonde."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen