Mogelijk grotere uitdaging voor PEC Zwolle-td Nijkamp

13 mei 2016, 08:18

Van een overstap naar sc Heerenveen, waarover donderdag bericht werd, lijkt het niet te komen. Er lonkt echter misschien wel een mooiere klus voor Gerard Nijkamp, de technisch directeur van PEC Zwolle. De drijvende kracht achter de opmars van PEC Zwolle is een belangrijke kandidaat om technisch directeur te worden bij de KNVB.

Dat meldt De Telegraaf, dat Nijkamp benaderd heeft om te reageren op de interesse van de KNVB. "Ik geef hier geen commentaar op...", zo luidt de reactie van de technisch directeur van PEC Zwolle in de ochtendkrant. De Nederlandse voetbalbond, mogelijk dus de nieuwe werkgever van Nijkamp, zal binnenkort overigens naar buiten treden met meer informatie over de invulling van de vacature van technisch directeur.

Naar aanleiding van de teleurstellende prestaties van het Nederlands elftal heeft de KNVB, in het bijzonder de rvc met Johan de Kock als technisch afgevaardigde, besloten om een technisch directeur aan te stellen. De nieuwe td moet samen met Bert van Oostveen (algemeen), Ron Francis (financieel) en Jean Paul Decossaux (commercieel) tot de directie gaan behoren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen