Sterk duo volgt voorbeeld Van Dijk en zet krabbel

13 mei 2016, 12:12

Het regent deze week goed nieuws bij Southampton. Een paar dagen nadat Virgil van Dijk voor jaren bijtekende in het St. Mary's-stadion, hebben ook Fraser Forster en James Ward-Prowse hun toekomst verbonden aan de club van manager Ronald Koeman. Forster heeft voor vijf seizoenen bijgetekend, Ward-Prowse zelfs voor zes seizoenen.

Forster streek in de zomer van 2014 neer bij Southampton, dat hem overnam van Celtic. Hij maakte tot op heden veel indruk voor The Saints, waarvoor hij tot dusver tot 37 optredens kwam. In april 2015 liep hij een zware knieblessure op, maar de goalie knokte zich knap terug. In de tussentijd mocht stand-in Maarten Stekelenburg vaak opdraven. Forster wist historie te schrijven met 708 minuten zonder tegengoal. "Er heerst hier ambitie en dat is mooi. Het is een goede week, waarin het bijtekenen van Virgil van Dijk ook goed nieuws was", aldus de 28-jarige international van England.

Ward-Prowse is pas 21 jaar oud, maar heeft zich al flink gemanifesteerd bij Southamtpon. De middenvelder zit sinds zijn achtste levensjaar al bij deze club. "Ik hoefde geen moment na te denken toen ik de kans kreeg om hier te verlengen", zegt de aanvoerder van Jong Engeland op de clubwebsite.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen