Van de Looi: "We gaan niet op gelijkspel spelen"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

13 mei 2016 – FC Groningen-coach Erwin van de Looi weet dat zijn ploeg het zondag niet gemakkelijk gaat krijgen in het Polman Stadion in de return tegen Heracles Almelo in de eerste ronde van de play-offs om een ticket voor de voorronde van de Europa League. De equipe uit de Martinistad boekte donderdag in de eigen Euroborg weliswaar een zege, maar met 2-1 was het verschil minimaal.

Van de Looi: "We gaan niet op gelijkspel spelen"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Van de Looi zei donderdag na het eerste duel al dat FC Groningen slordig was en vrijdag sprak hij woorden van gelijke strekking. "Ze hebben zelf één kans gecreëerd en dat was een kopbal van Weghorst uit een cornersituatie. En voor de rest hebben wij veel weggegeven. Wel is duidelijk dat beide ploegen aan elkaar gewaagd zijn", aldus Van de Looi op de clubwebsite. "We staan voor en 2-1 is nog altijd beter dan 0-0. Maar 2-1 is wel 'tricky'. We willen zondag sowieso scoren en gaan zeker niet op een gelijkspel spelen, maar gaan voor de winst."

Indien FC Groningen de finale haalt, dan treft het PEC Zwolle of FC Utrecht. "Ik hoorde gisteren dat Zwolle de 0-0 een goede uitgangspositie vindt, omdat ze in eigen huis 'de nul' hebben gehouden. We gaan het zondagmiddag zien", vervolgt Van de Looi. "Eerst willen we zorgen dat wij zelf als eerste in die finale staan. We zijn de laatste weken vaak winnend van het veld gestapt en daar willen we graag nog 'even' mee door gaan."

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd