Boymans weer wissel, keepersprobleem bij PEC Zwolle

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

15 mei 2016 – Na het doelpuntloze gelijkspel in het IJsseldeltastadion van afgelopen donderdag ligt de strijd tussen FC Utrecht en PEC Zwolle in de play-offs om Europees voetbal nog helemaal open. Beide ploegen treffen elkaar vanmiddag (zondag) vanaf 14.30 uur in de return in Stadion Galgenwaard.

Boymans weer wissel, keepersprobleem bij PEC Zwolle

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bij Utrecht valt op dat coach Erik ten Hag wederom geen plaats heeft ingeruimd voor Ruud Boymans, Willem Janssen en Andreas Ludwig. Het drietal, dat afgelopen donderdag in Zwolle als invaller binnen de lijnen verscheen, begint weer in de dug-out. Omdat Timo Letschert, Ruben Ligeon en Louis Nganioni geblesseerd zijn, start Giovanni Troupée weer als linksachter. Sofyan Amrabat en Patrick Joosten staan weer in de basis. Bart Ramselaar is fit genoeg om te starten.

PEC Zwolle speelt op dezelfde wijze als afgelopen donderdag, maar er zijn wel twee wisselingen te noteren in de basis. Kevin Begois is geblesseerd en omdat Mickey van der Hart ook niet beschikbaar is, zal Boy de Jong op doel staan bij de Zwollenaren. Gustavo Hebling vervangt Rick Dekker verder in de startopstelling.

Opstellingen
FC Utrecht: Bednarek; Van der Maarel, Leeuwin, Kum, Troupée; Ramselaar, Strieder, Amrabat; Barazite, Haller, Joosten.
PEC Zwolle: De Jong; Van Polen, Marcellis, Lam, Van Hintum; Brama, Hebling; Becker, Bouy, Menig; Veldwijk.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd