Selectie De Graafschap gehavend voor return tegen MVV

15 mei 2016 – Met een 0-1 overwinning in Maastricht op zak gaat De Graafschap maandagmiddag proberen om de volgende ronde van de play-offs om promotie/degradatie te bereiken. In aanloop naar de return tegen MVV hebben de Doetinchemmers te maken met fysieke klachten.

Selectie De Graafschap gehavend voor return tegen MVV

Andrew Driver en Vincent Vermeij vielen afgelopen vrijdag in Limburg uit met blessures. "Vermeij is een vraagteken, we moeten kijken of er morgen een reactie komt. Driver is er niet bij, het is moeilijk te zeggen hoe lang hij eruit is. Hij heeft dit een paar keer eerder gehad", bevestigt Vreman op zijn perspraatje. "Dean Koolhof is er niet bij en Piotr Parzyszek kan erbij zitten", aldus de coach.

"Ik denk dat MVV hetzelfde gaat doen", stelt Vreman voor de return. "Maar het ligt er ook aan wat wij doen, dat heeft natuurlijk met elkaar te maken. Dat zij hetzelfde doen, wil niet zeggen dat ze inzakken, want het ligt er gewoon aan hoe lang en goed wij aan de bal blijven. Dan worden zij achteruit gedwongen. Wij willen vanuit de organisatie spelen, wat we het hele jaar al gedaan hebben. Dat houden we vast."

Eredivisie

gerelateerd