Zomer: "Hoort zeker bij de mooiste wedstrijden ooit"

15 mei 2016, 20:34

Ramon Zomer had zondag een belangrijk aandeel in de 5-1 overwinning van Heracles Almelo op FC Groningen. In de halve finale van de play-offs nam de centrale verdediger in de slotfase de 1-1 voor zijn rekening.

Paul Gladon kopte in blessuretijd de 2-1 binnen, waardoor een verlenging volgde waarin Heracles over Groningen heen vloog. "Deze wedstrijd hoort zeker bij de mooiste wedstrijden die ik ooit gespeeld heb", vertelt Zomer aan RTV Oost. "Ik vond zelf dat ik heel vroeg naar voren werd gestuurd, maar het pakte uiteindelijk heel goed uit."

"Ik zeg wel vaker tegen vrienden dat als ze mij in de spits zetten dat ik er vijftien maak in een seizoen", vertelt de mandekker met een glimlach. "Ik geloofde er eerlijk gezegd niet echt meer in. En dus was die 1-1 wel heel belangrijk. Daarna draaiden we het duel om. Ik heb al vaker gezegd: de play-offs zijn een soort van loterij."

In de finale van de play-offs voor Europees voetbal staat Heracles tegenover FC Utrecht. De ploegen staan donderdag voor het eerst tegenover elkaar. De Almeloërs spelen eerst voor eigen publiek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen