NAC-directie uit solidariteit ook niet naar Tilburg

Ger
17 mei 2016, 19:35

Uit solidariteit met de supporters woont de directie en het personeel van NAC Breda de uitwedstrijd tegen Willem II komende zondag niet bij. De lokale autoriteiten hebben besloten dat er geen meereizende fans welkom zijn, wegens eerdere conflicten tussen beide supportersgroepen.

"Wij gaan met onze supporters de wedstrijd in het eigen stadion vanaf het scherm volgen", laat directeur Justin Goetzee weten in BN/De Stem. Hij noemt het besluit om geen fans van beide clubs bij de uitwedstrijd toe te laten 'een nederlaag voor het voetbal'. "Dit is de wedstrijd van het jaar. Het gaat om promotie naar de Eredivisie en dan ook nog eens tegen Willem II. Ik snap dat veiligheid en handhaving van de openbare orde voorop staat, maar dit blijft toch moeilijk uit te leggen aan onze supporters."

Aangezien er te weinig politie op de been kan worden gebracht, is door de burgemeesters van Breda en Tilburg besloten om geen uitpubliek te verwelkomen. Donderdag wordt deel één van de dubbele ontmoeting in Breda afgewerkt, drie dagen later volgt de return in Tilburg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen