Aanvaller Gyasi eerste aanwinst van SC Cambuur

18 mei 2016, 19:44   Bijgewerkt: 19 mei 2016, 00:49

SC Cambuur heeft haar eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen binnen. De Friese club meldt woensdag via de officiële kanalen dat het Raymond Gyasi voor twee seizoenen, tot de zomer van 2018, heeft vastgelegd. De verbintenis bevat een optie voor nog een jaar.

"Raymond is een speler met een actie en een goede voorzet. Hij heeft zich al bewezen op Jupiler League-niveau en gezien zijn leeftijd is er ruimte om nog beter te worden", zegt technisch directeur Henry van der Vegt op de clubwebsite over de 21-jarige vleugelaanvaller. Gyasi doorliep de jeugdopleiding van AZ en debuteerde in het betaald voetbal voor Roda JC Kerkrade. Dit seizoen was hij op huurbasis actief voor FC Emmen, waar hij in 33 optredens zeven keer scoorde.

Cambuur-coach Marcel Keizer kent Gyasi nog van FC Emmen. "Allereerst is Raymond een versterking voor elke club in de Jupiler League, maar ook wat karakter en bereidheid om beter te willen worden zit het goed. Dat zijn de type spelers die we er graag bij hebben", reageert de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen