Ten Hag blikt vooruit: "Het gaat om wil en geloof"

21 mei 2016, 12:46

Hoewel het nog maar afwachten is of FC Utrecht komend voetbalseizoen wel Europees voetbal mag spelen, gaat het er uiteraard alles aan doen om Heracles Almelo zondagmiddag te verslaan in de finale. Trainer Erik ten Hag kijkt vol vertrouwen uit naar de return in de Galgenwaard.

Het eerste duel tussen beide teams in Almelo eindigde donderdag in 1-1. "Het is zaak dat we zondag de lijn doortrekken en leren van de fouten die we daar maakten", zegt Ten Hag op de clubsite. "Het gaat om wil en geloof. Als die er is, en we kunnen dat gevoel vertalen op het veld, dan is het goed gesteld met onze kansen."

In Almelo begon Rubio Rubin, enigszins verassend, in de basis bij Utrecht. "Rubio heeft het prima gedaan", vindt Ten Hag. "Die ene topkans waarop je hoopt, bleef voor hem uit. Hij heeft het de tegenstander heel lastig gemaakt door het positiespel dat hij samen met Sébastien Haller en Nacer Barazite speelde. Verrassend, dat Rubio speelde? Hij drukt zijn neus aan het venster tijdens trainingen en wedstrijden met Jong FC Utrecht. Hij verdiende deze kans", besluit de coach, die nog niet wil zeggen of de Amerikaan zondag ook aan de aftrap verschijnt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen