CSKA Moskou kampioen in Rusland, Dinamo degradeert

21 mei 2016, 14:43

Op de laatste speeldag van de Russische competitie heeft CSKA Moskou de titel gepakt. De ploeg uit de hoofdstad versloeg zaterdagmiddag Rubin Kazan met 0-1 en heeft concurrent FC Rostov daarmee onder zich gehouden. Ondertussen is Dinamo Moskou voor het eerst in de geschiedenis uit de hoogste divisie gedegradeerd.

CSKA won dankzij een goal van Alan Dzagoev met 0-1 van Rubin Kazan en daardoor eindigt de club met twee punten voorsprong op Rostov bovenaan in de competitie. Rostov won op de slotdag ook, met 0-2 van Terek Grozny, waardoor het tot het laatste moment spannend is gebleven in de competitie. Door het kampioenschap speelt CSKA net als dit seizoen ook komend jaar in de Champions League.

Stadgenoot Dinamo Moskou zal komend seizoen op het tweede niveau van Rusland acteren. Omdat de ploeg van Sergei Chikishev zaterdagmiddag met 0-3 van Zenit Sint-Petersburg verloor, is het voorlaatste geëindigd in de competitie. Daarmee is degradatie een feit voor de club die in de winterstop nog met Rens van Eijden van NEC flirtte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen