Van Gaal zinspeelt op vertrek bij United: "Het is over"

22 mei 2016 – Louis van Gaal voedt nu ook zelf de geruchten over een zomers vertrek bij Manchester United. "Het is over", heeft de 64-jarige manager zich laten ontvallen tegenover een verslaggever van Sky Sports. Met dat korte zinnetje lijkt hij te zinspelen op het einde van zijn periode op Old Trafford.

Van Gaal zinspeelt op vertrek bij United: "Het is over"

United verzekerde zich zaterdagavond onder leiding van Van Gaal van de FA Cup door Crystal Palace in de finale met 2-1 te verslaan. Rondom de eindstrijd kwam de BBC met nog onbevestigde berichten naar buiten dat José Mourinho deze zomer wordt aangesteld als nieuwe trainer van The Red Devils. De naam van de Portugees zingt al geruime tijd rond bij United. Van Gaal liet zich na de bekerwinst niet uit over zijn toekomst, maar een dag later lijkt hij alsnog zijn aanstaande vertrek te hebben verklapt.

De oud-bondscoach van Oranje stuitte bij het verlaten van het spelershotel op diverse journalisten en sprak toen de drie woorden. Van Gaal is bij United nog in het bezit van een contract tot medio 2017.

Premier League

gerelateerd