Van der Wiel doet stevige uitspraken over Blanc

Jw
23 mei 2016, 18:33

Gregory van der Wiel sluit het hoofdstuk Paris Saint-Germain met een negatief gevoel af. De 28-jarige verdediger heeft na zijn vertrek bij de Franse topclub in stevige bewoordingen uitgehaald naar trainer Laurent Blanc, met wie hij een slechte verstandhouding had.

"We zijn totaal niet met elkaar in gesprek geweest. Ik denk dat hij er niet van houd om met spelers te praten", zegt een gefrustreerde Van der Wiel in gesprek met Eurosport. De oud-Ajacied moest bij PSG zijn basisplaats afstaan aan Serge Aurier en knokte zich niet meer terug als vaste kracht.

Volgens Van der Wiel zag Blanc het niet in hem zitten. "Ik heb altijd alles gegeven om mijn plek in de basis af te dwingen. Het kan gebeuren dat ik daar in faal. Maar het is een duidelijk signaal als ik niet word gezien als eerste keus. Ik heb me er echt rot over gevoeld, omdat ik wel de kwaliteiten bezit om in de Champions Leauge te spelen."

Volgens Van der Wiel heeft hij 'nooit een reden gekregen' voor zijn reserverol. Het is nog niet bekend naar welke club de Oranje-international vertrekt.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen