De Graafschap gaat keihard optreden tegen 'uitschot'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

24 mei 2016 – Nadat De Graafschap afgelopen zondag verzuimde om zich op eigen kracht in de Eredivisie te handhaven, raakte een groep 'fans' van de club uit Doetinchem op het veld slaags met spelers van tegenstander Go Ahead Eagles. De Graafschap laat via de officiële kanalen weten keihard te zullen optreden tegen de relschoppers.

De Graafschap gaat keihard optreden tegen 'uitschot'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Dit past op geen enkele manier binnen het imago dat De Graafschap de afgelopen jaren heeft opgebouwd. De mensen die dit gedaan hebben, zijn het niet waard om De Graafschap-supporters te heten. Wij schamen ons als club diep voor dit uitschot", zo laat men er op de clubwebsite geen gras over groeien.

"Samen met de politie is De Graafschap al sinds zondagavond druk bezig om op basis van videobeelden alle relschoppers op te sporen. Degenen die zich daadwerkelijk hebben schuldig gemaakt aan geweldpleging, in welke vorm dan ook, zullen niet alleen een straf van de club tegemoet kunnen zien, maar ook een strafrechtelijke vervolging."

Ook supporters zonder kwade bedoelingen betraden na afloop het veld, bijvoorbeeld om spelers een hart onder de riem te steken. "De clubleiding beraadt zich nog op stappen tegen de supporters die als eerste het veld betraden en die halverwege de tweede helft zijn overgestoken naar de Groenendaal tribune om zich daar achter het doel te posteren."

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd