'Bosvelt opgepakt en in cel na vechtpartij in Deventer'

25 mei 2016, 07:43

Paul Bosvelt is op niet al te positieve wijze in het nieuws gekomen. De assistent-trainer van Jong Oranje, jeugdcoach van FC Twente en voormalig international van het Nederlands elftal is in de nacht van maandag op dinsdag opgepakt, omdat hij zich schuldig maakte aan openlijke geweldpleging en verzet bij aanhouding.

Bosvelt wordt ervan verdacht dat hij rond de afterparty van het promotiefeest van Go Ahead Eagles samen met een 47-jarige vriend voor de ingang van St. Tropez aan de Brink in Deventer beveiligers of medewerkers heeft mishandeld. Bronnen rond de aanhouding en de voormalig prof hebben dat tegenover De Stentor bevestigd.

Voor het incident zouden Bosvelt en zijn vriend geweigerd zijn bij het etablissement waar het feestje plaatsvond. "Erg vervelend dat het gebeurd is", reageert Eagles-voorzitter Edwin Lugt. "Ik heb gehoord dat het incident heeft plaatsgevonden, al ken ik de details niet", stelt Lugt, die Bosvelt nog vaak tegenkomt. "Paul is ook heel regelmatig in de businessclub aanwezig. Ik kan me niet voorstellen dat hem de toegang tot het feest is geweigerd, omdat hij niet uitgenodigd zou zijn. Wat ik begrijp ging het om het tijdstip waarop ze naar binnen wilden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen