Woudenberg: "Vaste waarde worden bij Feyenoord"

Ger
25 mei 2016, 17:29

Lucas Woudenberg ondertekende vandaag (woensdag) al voor de derde keer een contract bij Feyenoord. De verdediger is nu tot de zomer van 2019 aan de Rotterdammers verbonden. Hij keert deze zomer terug bij Feyenoord na een verhuurperiode van een jaar bij NEC.

"Uit dit nieuwe contract spreekt veel waardering en vertrouwen van de club. Deze contractondertekening is een mooie afsluiting van het voor mij mooie seizoen 2015/2016", zegt de 22-jarige Woudenberg op de clubwebsite. "Als je aan het hoogste niveau geroken hebt, wil je daar iedere week spelen. Dat heb ik bij NEC gedaan en dat is goed gegaan. Ik keer komend seizoen sterker terug in De Kuip."

Woudenberg zal op zondag 26 juni tijdens de eerste training aansluiten bij de selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst. "Ik wil ook bij Feyenoord een vaste waarde worden. Of dat lukt, weet je nooit van tevoren, maar ik zal er in ieder geval keihard voor werken. De periode bij NEC heeft me het vertrouwen gegeven dat ik de Eredivisie aan kan, bij Feyenoord hoop ik komend seizoen de volgende stap te zetten in mijn ontwikkeling."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen