Heracles neemt Pröpper over van De Graafschap

2 juni 2016, 15:15

Heracles Almelo heeft versterking gevonden bij De Graafschap. De Overijsselse club, komend seizoen in de voorronde van de Europa League, maakt donderdag melding van de komst van Robin Pröpper. De 22-jarige centrale verdediger heeft voor drie jaar getekend in het Polman Stadion.

"Om te beginnen heb ik heel mooie jaren gehad bij De Graafschap", aldus Pröpper op de officiële website van Heracles. Hij speelde de afgelopen vier jaar ruim honderd wedstrijden voor de Superboeren. "Met deze stap hoop ik mezelf verder te ontwikkelen en opnieuw mooie jaren te beleven. Heracles Almelo heeft de afgelopen jaren goede stappen gemaakt. Deze lijn wil ik met de club voortzetten, al direct volgend seizoen. Ik heb er zin in."

"De eerste seizoenen kwam hij voor zijn club uit in de eerste divisie", vult Heracles-directeur Nico-Jan Hoogma aan. "Dit jaar was hij een vaste waarde voor De Graafschap op het hoogste niveau. Bij Heracles Almelo gaat hij de concurrentie aan met Mike te Wierik op de positie van rechter centrale verdediger."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen