Anderlecht stuurt Hasi de laan uit na mislopen titel

26 mei 2016 – Voor de tweede keer op rij heeft Anderlecht de titel in de Belgische Pro League misgelopen en dat is trainer Besnik Hasi fataal geworden. De oefenmeester is donderdag ontslagen door de grootmacht uit Brussel, zo meldt de nummer twee van de competitie op de eigen website.

Anderlecht stuurt Hasi de laan uit na mislopen titel

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Hasi werd in zijn eerste seizoen, toen hij John van den Brom opvolgde, nog wel kampioen. Daarna lukte het twee keer niet. "Ik heb 14 mooie jaren bij paars wit gekend als speler, assistent coach en hoofdtrainer", reageert hij op zijn congé. "Ik zal de club voor altijd in mijn hart dragen. Ik wil de voorzitter en de directie danken voor alle kansen die ik gekregen heb. Ook mijn directe medewerkers ben ik erkentelijk voor hun inzet en de goede samenwerking." 

"Dit afscheid is jammer genoeg eigen aan de harde wetten van het profvoetbal. De club wenst Besnik Hasi alles succes met zijn verdere loopbaan. We zijn er hier allemaal van overtuigd dat hij een mooie trainersloopbaan tegemoet gaat. Hij bezit immers de nodige kwaliteiten om een top coach te worden", zegt technisch directeur Herman Van Holsbeeck", over Hasi, die nog een contract voor een jaar had.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd