Kali denkt bij Willem II te blijven, Utrecht bindt jeugdspelers

27 mei 2016, 09:50

Als het aan Anouar Kali ligt, dan blijft hij de komende twee seizoenen in het tenue van Willem II voetballen. Daar gaat de middenvelder ook vanuit. De oud-speler van onder meer FC Utrecht en Roda JC heeft tegenover het Brabants Dagblad laten weten dat hij na de laatste wedstrijd (3-1 winst tegen NAC Breda) nog niet gesproken heeft met de clubleiding, maar dat hij verwacht dat hij in Tilburg zal blijven.

Kali, die belangrijk was in de handhaving van Willem II in de Eredivisie, werd afgelopen winter op transfervrije basis verwelkomd bij de Tricolores. De Tilburgse club heeft een eenzijdige optie om het contract van de middenvelder te verlengen en moet voor 15 juni een knoop doorhakken. Kali denkt dus dat dit wel goed komt.

Utrecht legt zeven jeugdspelers vast

Ondertussen heeft FC Utrecht wereldkundig gemaakt dat maar liefst zeven jeugdspelers hun eerste contract hebben getekend in de Domstad. Het gaat om Mohamed Mallahi, Dereck Darkwa, Junior van der Velden, Tim Brinkman, Mitchell van Rooijen, Joost Meendering en Maarten Peijnenburg. "Ik sta hier met trots, omdat we zeven talentvolle spelers aan ons hebben kunnen verbinden. Een nieuwe lichting krijgt een kans. Vijf daarvan hebben wij als jeugdopleiding zelf langdurig opgeleid", zegt Henny Lee, hoofd opleidingen bij Utrecht.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen