Zidane: "Finale verliezen is geen optie voor Real"

Ger
27 mei 2016, 20:59

Zinedine Zidane gaat zaterdag met Real Madrid op jacht naar zijn eerste hoofdprijs als hoofdcoach. Het elftal van de Fransman neemt het in Milaan op tegen Atlético. Twee jaar geleden stonden de twee Madrileense clubs ook tegenover elkaar in de finale van de Champions League, toen won Real in de verlenging. Zidane rekent ook deze keer op een zege voor de Koninklijke.

"Verliezen zal geen optie zijn. Dat zit, zeker in grote wedstrijden, niet in de natuur van Real. Uiteraard kunnen er altijd onverwachte dingen gebeuren, maar we gaan deze finale met een uitstekende voorbereiding beginnen", aldus Zidane. "Ik heb verschillende finales meegemaakt als speler, maar als coach is het toch heel anders. Het is nu aan mijn spelers om de klus te klaren."

Real rekent in de finale op een topfitte Cristiano Ronaldo. De Portugese superster liep begin deze week tijdens de training een lichte blessure op. Hij trainde donderdag echter al weer voluit mee en volgens Zidane is Ronaldo klaar voor de eindstrijd. "Cristiano is nu zeker honderd procent. En zelfs al zou hij wat pijntjes hebben, dan voelt hij die tijdens zo'n finale echt niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen