Excelsior Maassluis pakt amateurtitel na zinderend slot

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

28 mei 2016 – Excelsior Maassluis heeft een geweldig seizoen in het amateurvoetbal bekroond met het algehele amateurkampioenschap. Nadat de ploeg van Jeroen Rijsdijk vorige week met 0-2 had gewonnen van FC Lienden, eindigde de return van vandaag (zaterdag) in een 2-3 nederlaag. 

Excelsior Maassluis pakt amateurtitel na zinderend slot

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Nadat het bij rust 1-1 stond, liep FC Lienden kort na de pauze ineens uit naar een 1-3 voorsprong. De zondagkampioen nam dankzij goals van Mo Ajiach en Robby Holding de leiding. Omdat uitdoelpunten niet dubbel tellen, leek het daardoor op een verlenging uit te draaien. In de absolute blessuretijd knalde Excelsior echter nog de 2-3 tegen de touwen, waardoor die ploeg zich de beste amateurclub van Nederland mag noemen. Sterspeler Ahmed Mendes Moraira maakte de beslissende goal. Hij knalde de bal van veertig meter prachtig in de goal. 

Het is dit seizoen de laatste keer dat er wordt gestreden om het algeheel amateurkampioenschap, aangezien de voetbalpiramide veranderd wordt en prof- en amateurvoetbal daardoor niet langer van elkaar zijn gescheiden.

  • Topclub Adv

    Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

    Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

  • Reacties

    Eredivisie

    gerelateerd