Leicester City in pot 1 bij loting Champions League

29 mei 2016 – Leicester City heeft een groot voordeel bij de komende editie van de Champions League. De Engelse kampioen debuteert komend seizoen op het hoogste clubniveau, maar doet dat direct met de hoogst mogelijke status. Door een nieuw systeem van de UEFA zit de nieuwkomer direct in pot 1, waarmee het titelfavorieten als Real Madrid en FC Barcelona zal ontlopen in de groepsfase.

Leicester City in pot 1 bij loting Champions League

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

PSV, dat als kampioen van Nederland direct geplaatst is, zal plaatsnemen in pot 4 van de loting. Daarmee kunnen de Eindhovenaren in een poule des doods terechtkomen, bijvoorbeeld één met Real Madrid, Borussia Dortmund en Tottenham Hotspur. Indien Ajax de derde en de vierde voorronde overleeft, komt het in pot 3 terecht, waarmee het een licht voordeel zou hebben ten opzichte van PSV.

In pot 1 is een plek ingeruimd voor de kampioenen van de zeven beste voetballanden. De houder van de Champions League (Real Madrid) voegt zich in dat rijtje.

Reacties

Ajax

gerelateerd