De Graafschap houdt 'absolute meerwaarde' op Vijverberg

30 mei 2016 – Ted van de Pavert en Robin Pröpper zijn al met de noorderzon vertrokken en ook de toekomst van Vincent Vermeij en Hidde Jurjus is nog onduidelijk, maar De Graafschap is er wel in geslaagd om Andrew Driver voor de club te behouden. De 28-jarige middenvelder heeft voor twee seizoenen bijgetekend op De Vijverberg.

De Graafschap houdt 'absolute meerwaarde' op Vijverberg

Driver werd vorig jaar zomer weggeplukt bij Aberdeen en kwam tot dusver tot 27 optredens voor De Graafschap, waarin hij vier keer tot scoren kwam. "We zijn erg blij dat Andrew bij De Graafschap blijft. Hij is een speler met ervaring en heeft laten zien een absolute meerwaarde te zijn. Er was veel interesse voor hem, maar vanaf het begin liet hij merken dat hij het bij ons erg naar zijn zin heeft. Zeker nu het nog niet duidelijk is of we definitief in de eredivisie blijven, laat deze keuze van Andrew zien dat hij veel vertrouwen in de club heeft ", zegt manager voetbalzaken Peter Hofstede op de clubwebsite.

Driver is op zijn beurt ook meer dan tevreden. "Het voelde vanaf de eerste dag als thuiskomen hier. Ik heb het plezier in voetbal weer teruggekregen. De beleving die ik op De Vijverberg heb aangetroffen en de steun van de supporters hebben me mede doen besluiten om bij De Graafschap te blijven. Ongeacht de divisie, gaan we er mooie seizoenen van maken."

Eredivisie

gerelateerd