Isco en Saúl laatste twee afvallers bij titelhouder Spanje

Ger
31 mei 2016, 19:33

Isco (Real Madrid) en Saúl Ñiguez (Atlético Madrid) zijn op het laatste moment buiten de boot gevallen bij Spanje. De laatste plekken in de EK-selectie gaan naar Sergio Ramos, Lucas Vázquez, Koke en Juanfran. Bondscoach Vicente Del Bosque had eerder al negentien namen bekendgemaakt. Dat keurkorps zou hij aanvullen met vier spelers van Real en Atlético, die zaterdag nog tegenover elkaar stonden in de Champions League-finale.

Dani Carvajal ontbreekt eveneens in de EK-selectie van Spanje. De rechtsback van Real viel in de eindstrijd van het Europese miljoenenbal uit met een spierblessure. Huilend verliet hij kort na de pauze het veld. Carvajal wordt in het keurkorps van Del Bosque vervangen door Héctor Bellerin van Arsenal. Hij debuteerde afgelopen zondag bij de Europees kampioen in de oefeninterland tegen Bosnië-Herzegovina en mag meteen mee naar het EK.

Grote namen in de Spaanse selectie zijn Andrés Iniesta, Cesc Fabregas, David Silva, Gerard Piqué, Sergio Busquets en Iker Casillas. Nieuwe gezichten zijn onder anderen Mikel San José, Bruno, Nolito, Alvaro Morata en de Baskische veteraan Aritz Aduriz.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen