VVV-Venlo troeft Fortuna af en kaapt Janssen binnen

1 juni 2016, 08:45

Fortuna Sittard zette alles in het werk om Roel Janssen langer te contracteren, maar de 25-jarige verdediger heeft een contract getekend bij provinciegenoot VVV-Venlo. De transfervrije speler heeft zich voor twee seizoenen verbonden aan de Limburgse eerstedivisionist.

Janssen kon ook voor twee jaar bijtekenen bij Fortuna, waar hij in de afgelopen vijf seizoenen tot meer dan honderd officiële wedstrijden kwam. Hij wilde echter graag terug naar de club waar hij zijn jeugdopleiding doorliep. "Bij Fortuna Sittard kreeg ik ook een contract voor twee seizoenen aangeboden en ik ben de club en de mensen daar veel dank verschuldigd voor de afgelopen vijf seizoenen. Maar ik heb nu vol overtuiging voor VVV-Venlo gekozen en ik hoop op mooie seizoenen in het geelzwart", aldus de aanwinst op de clubwebsite.

"Met Roel Janssen halen we een ervaren jongen binnen, die geen vreemde is voor onze club", stelt VVV-directeur Marco Bogers. "Hij heeft niet alleen in onze jeugdopleiding gespeeld, maar komt ook nog eens uit de buurt. Roel was aanvoerder in Sittard en de afgelopen jaren een zeer gewaardeerde kracht en ik verwacht dat hij dat ook bij ons weet te brengen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen