Groningen beloont groeibriljantje met nieuw contract

1 juni 2016, 14:46

FC Groningen heeft Oussama Idrissi beloond voor de ontwikkeling die hij in de voorbije voetbaljaargang doorgemaakt heeft. De 20-jarige vleugelaanvaller heeft een nieuw en verbeterd contract getekend, dat hem tot medio 2020 in de Euroborg houdt. In de zomer van 2015 werd de jongeling overgenomen van Feyenoord.

Idrissi sloot aanvankelijk aan bij de B-kern, maar wist een doorbraak te forceren in het eerste elftal. Hij speelde tot dusver mee in achttien duels van Groningen 1, waarin hij drie keer trefzeker was. Dat heeft hem dus een nieuwe verbintenis opgeleverd. "Oussama Idrissi heeft zich op een positieve wijze weten te ontwikkelen en te onderscheiden", geeft manager technische zaken Peter Jeltema aan. "Spelers die in zichzelf investeren en toegevoegde waarde hebben voor de club, willen wij hiervoor graag op gepaste wijze belonen. Idrissi is een speler, die met een individuele actie iets kan forceren. Dat is een kostbaar goed in het hedendaagse voetbal."

'Ontzettend trots en blij' is Idrissi met de opwaardering en verlenging van zijn contract. "Hiervoor heb ik het allemaal gedaan. Ik heb geïnvesteerd in mezelf en vorig jaar bewust de overstap van Feyenoord naar Groningen gemaakt. Daarvan heb ik geen moment spijt gehad. Ik heb in Groningen de mogelijkheid gekregen mezelf verder te ontwikkelen en de kansen die de trainer mij heeft gegeven, heb ik gepakt. Bij mijn komst naar Groningen had ik als doelstelling in het eerste elftal te komen en dat is gelukt. De club heeft dit gewaardeerd en dat voelt heel goed."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen