Keane na Iers verlies: "Kon sommige spelers wel killen"

2 juni 2016, 10:03

Roy Keane is momenteel assistent-bondscoach bij het nationale elftal van Ierland en zag dinsdagavond met lede ogen aan dat er in Cork met 1-2 verloren werd van Wit-Rusland. De voormalig middenvelder baalt stevig van de slechte EK-generale en steekt zijn kritische mening niet onder stoelen of banken.

Keane draait er niet omheen. "Ik kon sommige spelers wel killen", sprak de assistent-bondscoach van Ierland volgens de BBC. "Ze moeten hun zegeningen tellen met hun selectie voor het EK. Het is een realiteitscheck voor één of twee spelers die dachten dat ze goed waren", aldus Keane, die hoofdcoach Martin O'Neill meteen na het verlies tegen de Wit-Russen de EK-selectie zag bekendmaken.

Op het EK moet het anders dan afgelopen dinsdag, waarschuwt Keane. "Als je de bal verliest, dan moet je omschakelen. Het moet je iets uitmaken", aldus Keane, die onder meer kritisch was op Aiden McGeady. "Hij kan veel beter, maar misschien is dat wel het verhaal van zijn carrière. Hij moet het beter gaan doen om in de basiself terecht te komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen