Kane na aanslag Bruno Alves: "Blij dat ik hier nog ben"

3 juni 2016, 16:37

Eerder dit seizoen moest Harry Kane een tijdje met een masker spelen, omdat hij zijn neus gebroken had. Donderdagavond was het na de oefeninterland van Engeland tegen Portugal (1-0 winst) bijna weer zover. De spits van Tottenham Hotspur werd geteisterd door een schandalige charge van Bruno Alves.

Het is bekend dat Bruno Alves altijd op het scherpst van de snede speelt, maar de bizarre actie met zijn hooggeheven been ging wel erg ver. Dat vindt Kane ook. "Het was geen geweldige actie", sprak de Spurs-aanvaller na afloop bij Sky Sports. "Ik ben blij dat ik hier nog ben", haalt de spits opgelucht adem. "Gelukkig heb ik er geen schade aan overgehouden. Ik denk dat hij mij slechts met de top van zijn schoen raakte en niet met zijn noppen. Daar ben ik goed mee weggekomen."

Bij Engeland vormde Kane tegen Portugal een aanvalstrio met Wayne Rooney en Jamie Vardy. Hoewel dat er op het papier natuurlijk aardig uitziet, kan de samenwerking tussen drie nog een stuk beter verlopen. "Het is ook nog te vroeg om te oordelen, we hebben pas één wedstrijd zo gespeeld. We zullen zien wie de coach tegen Rusland zal kiezen", doelt Kane op de Engelse EK-opener op 11 juni.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen