Welke spelers schitteren op het EK door afwezigheid?

7 juni 2016, 13:23   Bijgewerkt: 7 juni 2016, 15:19

Het is altijd leuk om in aanloop naar een eindtoernooi een team te formeren met spelers die geen acte de présence zullen geven. FCUpdate.nl heeft een elftal samengesteld met spelers die het EK wegens blessureleed niet kunnen meemaken of simpelweg niet geselecteerd zijn door hun bondscoach. De internationals van de niet geplaatste landen (zoals Oranje) verdienen geen plekje in dit team.

We hebben vanwege de 'beschikbare' spelers gekozen voor de volgende 3-4-1-2 formatie:

[photo,98272,left,]

Pepe Reina

Vincent Kompany

Raphaël Varane

Dani Carvajal

Alan Dzagoev

Andrea Pirlo

Marco Verratti

Ilkay Gündogan

Marco Reus

[img,92074,right,]Op het WK 2014 was Diego Costa nog de nummer één spits van Spanje, maar komende zomer zal hij het EK vanaf de televisie moeten volgen. Aritz Aduriz, Nolito, Alvaro Morata en Lucas Vazquez krijgen de voorkeur van bondscoach Vicente del Bosque. Dat is verrassend te noemen, aangezien de sleurende spits toch wel veel scoort bij Chelsea. In tien interlands voor Spanje maakte hij echter maar één doelpunt, waardoor hij even een pas op de plaats moet maken.

Karim Benzema

Andere spelers die ook in aanmerking kwamen

Dejan Lovren (Kroatië), Jérémy Mathieu (Frankrijk), Hatem Ben Arfa (Frankrijk), Kurt Zouma (Frankrijk), Fabio Coentrão (Portugal), Juan Mata (Spanje), Fernando Torres (Spanje), Theo Walcott (Engeland), Alex Oxlade-Chamberlain (Engeland), Danny (Portugal), Isco (Spanje), Javier Martínez (Spanje), Danny Welbeck (Engeland), Gaël Clichy (Frankrijk), Alexandre Lacazette (Frankrijk), Lassana Diarra (Frankrijk).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen