Heuver neemt afscheid van FC Twente Vrouwen

10 juni 2016, 13:18

Maayke Heuver neemt komende zomer afscheid van FC Twente. De 25-jarige middenvelder weet nog niet waar haar toekomst ligt. Mogelijk verkast ze naar een andere club, maar ze houdt ook rekening met een maatschappelijke carrière.

Heuver maakte sinds 2008 deel uit van het eerste elftal van de Twente-vrouwen. In de afgelopen acht jaar werd ze met de Tukkers vijf keer landskampioen, twee keer kampioen van de BeNe League en werd ook de KNVB Beker gewonnen. De achttienvoudig international van de Oranje Leeuwinnen reikte dit seizoen met Twente tot de laatste zestien in de Champions League, door Bayern München bij de laatste 32 verrassend te verslaan.

"Het was een heel moeilijk besluit om te nemen. Ik heb alles bij FC Twente gewonnen wat ik wilde winnen, de doelen die ik voor ogen had heb ik bereikt. Ik heb een geweldige tijd beleefd met fantastische mensen en wil deze graag danken voor de kansen en mogelijkheden die ik heb gekregen", aldus Heuver op de clubwebsite. "Ik merk dat ik toe ben aan nieuwe uitdagingen en nieuwe impulsen. Op dit moment weet ik nog niet of deze alleen binnen het voetbal liggen of dat ik me ga focussen op het leven buiten het voetbal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen