Willem II
0 – 0
Fortuna Sittard

Go Ahead Eagles neemt Brands over van NAC Breda

10 juni 2016 – Go Ahead Eagles heeft zich versterkt met Kevin Brands. De 28-jarige middenvelder komt over van NAC Breda, waarmee hij niet wist te promoveren naar de Eredivisie. Door de transfer maakt de zoon van PSV-directeur Marcel Brands alsnog de overstap naar het hoogste niveau in Nederland.

Go Ahead Eagles neemt Brands over van NAC Breda

"Go Ahead Eagles is een echte volksclub en dat past wel bij mij", zegt Brands op de website van zijn nieuwe club over zijn komst naar Deventer. "Dat heb ik afgelopen seizoen bij NAC Breda mogen ervaren. Ik ben hartstikke blij met de mooie stap naar Go Ahead Eagles en kijk er naar uit om voor de club te spelen."

Brands werd aangetrokken op voorspraak van Hans de Koning, die Go Ahead Eagles dit seizoen naar de Eredivisie leidde. De twee werkten eerder al succesvol samen bij FC Volendam. "Twee seizoenen geleden heb ik bij FC Volendam 22 goals gemaakt. De laatste twee jaar heb ik in de Jupiler League gespeeld, het is fantastisch dat ik bij Go Ahead Eagles weer actief kan zijn op het hoogste niveau in Nederland."

Brands speelde uiteindelijk slechts één seizoen voor NAC Breda, waarin hij elf competitiedoelpunten maakte.

Eredivisie

gerelateerd