Bruma kan naar Duitsland: "De bal ligt nu bij hem"

11 juni 2016 – Het is nog maar zeer de vraag of Jeffrey Bruma ook komend seizoen bij PSV speelt. De international staat nadrukkelijk in de belangstelling van VfL Wolfsburg, dat ook al met de Eindhovense club heeft gesproken. Volgens Marcel Brands, technisch manager van PSV, is het woord nu aan de verdediger.

Bruma kan naar Duitsland: "De bal ligt nu bij hem"

"Ik heb in China met Wolfsburg gesproken. Zij weten wat wij willen. De bal ligt nu bij Jeffrey. Als hij kiest voor VfL Wolfsburg, dan praten we verder", vertelt Brands aan De Telegraaf. Naar verluidt is Wolfsburg bereid om flink te betalen voor de verdediger. "Als we hem verkopen, doen we dat voor goed geld", zegt Brands, die vijftien miljoen euro verlangt voor Bruma. "Jeffrey heeft een heel goed seizoen achter de rug. Bovendien gaat er een deel van de transfersom naar Chelsea."

Als Bruma vertrekt, dan zullen Santiago Arias en Hector Moreno bij PSV blijven. Dit omdat ook Jetro Willems op weg is naar de uitgang in Eindhoven. "Anders kunnen we helemaal opnieuw beginnen met de verdediging", zegt Brands.

PSV

gerelateerd