Wat gebeurde er op dag 3 van het EK?

12 juni 2016, 22:12   Bijgewerkt: 12 juni 2016, 22:26

Het Europees kampioenschap in Frankrijk begint aardig op weg te raken. Uiteraard sprongen ook vandaag er weer de nodige dingen in het oog. FC Update.nl zet er, zoals elke dag, een aantal voor je op een rijtje. Met deze keer supporters die zich van hun positieve kant laten zien, Toni Kroos die zijn voetbalschoenen weggeeft en een wel erg enthousiaste supporter. 

Zingende supporters geven het goede voorbeeld

De contrasten zijn groot op de eerste dagen van deze Europese eindronde. In Marseille kwam het zaterdag in{image[310708][right-half][]} het centrum en later in het Stade Vélodrome tot rellen tussen supporters van Rusland en Engeland. Ook in Nice gingen hooligans over de schreef. Op de derde speeldag bewezen fans van Turkije en Kroatië dat voetbal gelukkig ook kan verbroederen. Beide supportersgroepen zongen, voorafgaand aan het duel tussen beide landen, samen buiten het Parc des Princes in de Franse hoofdstad. Bovendien brachten de Noord-Ierse en Poolse fans in Nice tezamen een nummer. Hopelijk krijgen beide acties dit toernooi volop navolging.

Kroos doet afstand van schoenen

Met Duitsland is ook de wereldkampioen begonnen aan het EK. De ploeg van bondscoach Joachim Löw kruist de degens met Oekraïne. Toni Kroos hoopt met zijn teamgenoten aan het einde van de rit uiteraard opnieuw met de beker in zijn handen te staan, maar de middenvelder van Real Madrid geeft ook voetbalfans de kans om te winnen. De Duitser schenkt namelijk zijn gesigneerde kicksen aan iemand die de uitslag van het duel met Oekraïne juist weet te voorspellen. Als Kroos met dit paar schoenen ook nog weet te scoren, is dat absoluut een bijzondere prijs.

Supporter kust Modric na wonderschoon doelpunt

Milik schroeft zijn transferwaarde op

Polen is dankzij een Ajacied goed aan het EK in Frankrijk begonnen. Arek Milik was tegen Noord-Ierland {image[310710][right-half][]}verantwoordelijk voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Polen beet zich stuk op het defensieve Noord-Ierland en moest tot de tweede helft wachten op een opleving van Milik. Zoals het dat dit seizoen al vaker deed sloeg de spits van Ajax met zijn linker toe, nadat hij eerder in de wedstrijd al een kans gemist gehad. In Amsterdam zien ze de transferwaarde met genoegen stijgen van de jonge doelpuntenmaker.

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen