NS Mura
0 – 0
Vitesse

Go Ahead Eagles haalt Suk terug: "Speciale band"

13 juni 2016 – Go Ahead Eagles gaat opnieuw in zee met Joey Suk. De 26-jarige middenvelder tekent voor twee seizoenen bij de promovendus. Daarmee keert Suk terug bij de club waar hij zijn jeugdopleiding doorliep en waar hij als speler debuteerde in het profvoetbal.

Go Ahead Eagles haalt Suk terug: "Speciale band"

"Ik kijk er echt naar uit om terug te keren bij Go Ahead Eagles en vind het mooi om samen met de club in de Eredivisie te spelen. Daar hoort Go Ahead Eagles ook thuis", zegt Suk op de clubwebsite. "Ik heb altijd een speciale band met de fans gehad omdat ik zelf ook altijd supporter van de club ben geweest. Toen ik zelf in het eerste elftal mocht voetballen, was dat voor mij een droom die uitkwam. Geweldig om straks weer terug te zijn."

Suk debuteerde op 6 februari 2009 voor Go Ahead in de wedstrijd tegen FC Omniworld. Halverwege het seizoen 2012/2013 stapte hij over naar het Belgische Germinal Beerschot Antwerpen. In de zomer van 2013 verkaste Suk naar NAC Breda, waarmee hij in 2015 naar de Jupiler League degradeerde.

"Joey is een Deventer jongen in hart en nieren", aldus technisch manager Dennis Bekking. "Het is heel mooi dat hij bij Go Ahead Eagles terugkeert en samen met de club weer in de Eredivisie kan spelen."

Eredivisie

gerelateerd