Vrede keert als assistent-trainer terug bij RKC Waalwijk

13 juni 2016 – RKC Waalwijk en Regillio Vrede hebben overeenstemming bereikt over een tweejarige verbintenis. De oud-speler van de Brabantse club gaat aan de slag als assistent-trainer. Vrede zat zonder club nadat zijn contract bij Roda JC werd ontbonden.

Vrede keert als assistent-trainer terug bij RKC Waalwijk

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik heb eerder enkele geweldige jaren gehad bij RKC Waalwijk, dus het gevoel was eigenlijk direct goed. Ik zie het als een mooie uitdaging om de club na enkele zware jaren weer te helpen, door te gaan strijden voor prijzen en zo proberen terug te keren naar het niveau waar zij thuis hoort", zegt Vrede op de website van RKC. "Met de waardering en het warme gevoel dat ik krijg van de club, deze staf, de huidige selectie en de versterkingen die er nog bij zullen komen heb ik er alle vertrouwen in dat we een mooi seizoen tegemoet gaan. Ik kijk er naar uit om hier aan de slag te gaan."

"We hebben de afgelopen periode intensief en zeer zorgvuldig gezocht naar een assistent-trainer aan de hand van een duidelijke profielschets", aldus algemeen directeur Remco Oversier. "De nieuwe assistent moest uiteraard, conform ons standaardbeleid, een oud-RKC'er zijn. Daarnaast moest hij over de nodige ervaring beschikken en fulltime beschikbaar zijn voor RKC Waalwijk. Regillio past perfect in deze schets en heeft tot op heden zowel qua werkwijze als resultaten hartstikke goed gedaan."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd