Feyenoord geeft El Hankouri tweejarige verbintenis

Ger
13 juni 2016, 11:57

Feyenoord heeft Mo El Hankouri zijn eerste profcontract gegeven. De aanvallende middenvelder (18) tekende voor twee seizoenen. In de overeenkomst is een optie opgenomen voor een extra jaar. El Hankouri kwam de voorbije voetbaljaargang uit voor Feyenoord Onder 19.

"Ik heb mijn hele leven al uitgekeken naar deze dag. Het tekenen van mijn contract is een heel bijzonder moment voor mij en mijn ouders, die me altijd gesteund hebben", zegt El Hankouri op de website van de Rotterdamse club. De jeugdspeler trainde afgelopen seizoen al een aantal keer mee met de eerste selectie van Feyenoord. "Voor mij waren die trainingen heel mooi om mee te maken. Karim El Ahmadi is een voorbeeld voor mij, terwijl Anass Achahbar mij heel goed hielp."

"Het is belangrijk dat Mo veel minuten gaat maken", vult technisch directeur Martin van Geel aan. "Hij is een speler met veel talent en doorzettingsvermogen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat hij zich de komende jaren verder kan ontwikkelen, daar gaan we met z'n allen keihard aan werken. Wie weet hoe snel er dan een debuut in De Kuip volgt."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen