Fraser stuurt aan op assistent met Vitesse-achtergrond

Jw
13 juni 2016, 18:26

Henk Fraser denkt er verstandig aan te doen om bij Vitesse een cultuurbewaker naast hem op de bank te zetten. De nieuwe hoofdtrainer van Vitesse gaat de komende dagen in gesprek over de invulling van zijn technische staf, zo geeft hij aan.

"Ik denk dat het goed is als die assistent-trainer een achtergrond heeft bij Vitesse en hier de afgelopen jaren heeft gewerkt. Voor mij is het goed om er iemand bij te hebben die de cultuur van de club al kent en bekend is met de speelwijze bijvoorbeeld. Daar haal ik ook mijn winst uit", zegt Fraser tegenover De Gelderlander.

Fraser zal ook zijn huidige keeperstrainer Arno van Zwam niet ophalen uit Den Haag. "Ik heb Arno heel hoog zitten en ik heb bij ADO uitstekend met hem samengewerkt. Echter, we hebben hier al de beschikking over Raimond van der Gouw, die ook keeper was en volgens mij ook een aardige cv heeft. Ik kijk ernaar uit met hem samen te werken. De komst van Arno is dus niet aan de orde."

Fraser volgt in Arnhem Rob Maas op, die het hoofdtrainerschap bij Vitesse slechts een half jaar volhield. De voormalig assistent-trainer van Peter Bosz werd ontslagen vanwege teleurstellende prestaties.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen