Mexico ontloopt Argentinië dankzij wereldgoal Corona

14 juni 2016, 07:51

Dankzij een geweldige solo van Jesús Corona heeft Mexico op de Copa Américo Centenario de groepswinst veiliggesteld. De oud-speler van FC Twente baande zich een weg door de defensie van Venezuela en rondde doeltreffend af. Ook Hectór Moreno speelde mee aan Mexicaanse kant, evenals de van een schorsing teruggekeerde Andrés Guardado.

Venezuela was in de tiende minuut op voorsprong gekomen door een doelpunt van José Manuel Velázquez. De gelijkmaker van Corona, tien minuten voor tijd, leverde Mexico een punt op, waardoor het zich als groepswinnaar plaatste voor de kwartfinale. Ook Venezuela gaat door. Uruguay, dat al was uitgeschakeld, won nog wel met 3-0 van Jamaica, maar dat mocht niet meer baten.

De groepswinst van Mexico betekent dat de ploeg in de kwartfinale hoogstwaarschijnlijk Argentinië ontloopt. Dat land gaat aan de leiding in groep D en kan vannacht (woensdag) tegen Bolivia de eerste plek in de poule definitief veiligstellen. Chili heeft aan een gelijkspel tegen Panama genoeg om Mexico te treffen in de kwartfinale.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen