'Torino dicht bij het aantrekken AZ-middenvelder Henriksen'

14 juni 2016 – Markus Henriksen lijkt zijn loopbaan te gaan vervolgen bij het Italiaanse Torino. De stadgenoot van Juventus, die uitkomt in de Serie A, ziet in de AZ-middenvelder een directe versterking voor het middenveld, zo meldt Tuttosport.

'Torino dicht bij het aantrekken AZ-middenvelder Henriksen'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Henriksen draaide een goed seizoen bij AZ. In de Eredivisie was hij twaalf keer trefzeker, waarmee hij tweede werd op de topscorerslijst van de Alkmaarders, op gepaste afstand van Vincent Janssen. Henriksen speelde afgelopen seizoen voornamelijk als aanvallende middenvelder, waar hij in de jaren daarvoor nogal eens in een meer defensieve rol op de middenlinie werd ingezet.

Henriksen zou zelf al een akkoord hebben bereikt met Torino, waar Sinisa Mihajlovic momenteel aan het roer staat. Aangezien zijn contract medio 2017 afloopt, zou AZ niet welwillend overstaan tegen een vertrek van de middenvelder. Henriksen speelde tot op heden 25 interlands voor het Noorse nationale elftal.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd