Go Ahead neemt aanvaller Hendriks over van Ajax

15 juni 2016, 16:22

Go Ahead Eagles gaat met jeugdinternational Sam Hendriks de Eredivisie in. De 21-jarige aanvaller heeft een contract voor drie seizoenen getekend bij de promovendus uit Deventer. In de afgelopen drie jaar was Hendriks actief voor Ajax. Daarvoor kwam hij uit voor De Graafschap.

Hendriks kwam afgelopen seizoen in 28 duels tot veertien doelpunten voor Jong Ajax in de Jupiler League. Daarnaast speelde hij negen minuten in de hoofdmacht van de Amsterdamse club. Hendriks mocht in oktober vorig jaar invallen in de uitwedstrijd tegen Vitesse en was in dat duel gelijk goed voor een assist. "Mijn jaren bij Ajax waren erg leerzaam", zegt Hendriks op de officiële website van Go Ahead Eagles. "Als Achterhoeker kwam ik op alle fronten in een andere omgeving terecht. Als mens en speler heb ik me goed kunnen ontwikkelen."

Hendriks voelde zich na het afgelopen seizoen klaar voor een nieuwe stap. "Al vanaf het begin was Go Ahead Eagles erg concreet. Het vertrouwen dat ze in mij stelden, was precies wat ik de afgelopen jaren wat miste", vervolgt hij. "Ik heb goede gesprekken gehad met coach Hans de Koning en technisch manager Dennis Bekking. Zo goed zelfs, dat ik niet meer wilde wachten wat er eventueel nog komen ging. Ik wilde naar Go Ahead Eagles en Go Ahead Eagles wilde mij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen