Petkovic: "Niet bezorgd om gebrek aan doelpunten"

15 juni 2016, 23:11

Net als tegen Albanië vindt Zwitserland-bondscoach Vladimir Petkovic dat zijn elftal te weinig heeft gescoord tegen Roemenië. Tegen de Albanezen wonnen de Zwitsers nog wel met 1-0, maar tegen de Roemenen moesten ze woensdag genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel.

"We hebben veel kansen gecreëerd, maar hebben helaas slechts één keer gescoord", aldus Petkovic. "Ik maak me geen zorgen over het gebrek aan doelpunten. Het gaat erom dat je eerst in scoringspositie komt. We focussen ons nu op de wedstrijd tegen Frankrijk. We gaan ervoor zorgen dat we dan zo goed mogelijk aan de aftrap verschijnen."

Admir Mehmedi redde met een prachtige volley het punt voor Zwitserland. "Natuurlijk zijn we enigszins teleurgesteld dat we slechts 1-1 hebben gespeeld", reageert de doelpuntenmaker. "We hebben veel kansen gehad en hadden misschien één of twee keer vaker moeten scoren. Niettemin werken we met vertrouwen toe naar de ontmoeting met Frankrijk. Als we ons plaatsen voor de volgende ronde, dan spelen we wellicht tegen Duitsland. Dat zou vrij eenvoudig zijn", besluit Mehmedi met knipoog.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen