VfL Wolfsburg geeft gesprek met Vincent Janssen toe

Ger
16 juni 2016, 13:39

De belangstelling van VfL Wolfsburg voor Vincent Janssen neemt concrete vormen aan. De Duitse club geeft toe met de topschutter van AZ te hebben gesproken. Hij is bij Wolfsburg in beeld als opvolger van Max Kruse, die na één seizoen weer wil vertrekken uit de Volkswagen Arena.

"We hebben verschillende opties", zegt Klaus Allofs in Kicker over de zoektocht naar een offensieve versterking. De technisch directeur van Wolfsburg verklapt, na eerdere geruchten, dat Janssen daadwerkelijk een kandidaat is. "We hebben met hem gesproken." Onlangs bevestigde AZ dat de Oranje-international ook al in gesprek was met Tottenham Hotspur. Janssen staat in Alkmaar nog tot medio 2019 onder contract. Hij maakte het voorbije seizoen 27 eredivisiedoelpunten voor AZ. In zijn eerste vijf interlands scoorde Janssen bovendien drie keer.

Wolfsburg nam Kruse een jaar geleden voor twaalf miljoen euro over van Borussia Mönchengladbach. De Duitse spits (28) heeft de clubleiding echter duidelijk gemaakt graag bij een andere werkgever aan de slag te willen gaan. Wolfsburg zal bij een passende aanbieding meewerken aan een vertrek van Kruse.

Bij Wolfsburg mag ook Bas Dost (27) deze transferperiode weg. De oud-speler van FC Emmen, Heracles Almelo en sc Heerenveen staat in de belangstelling van Hamburger SV en enkele Engelse clubs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen