Engeland heeft nu geluk: "Zeldzaam in dit tijdsbestek"

16 juni 2016, 18:17

"Dit is geweldig", reageerde Engeland-bondscoach Roy Hodgson bij de BBC na de late overwinning (2-1) van zijn elftal op Wales op Euro 2016. "Tegen Rusland speelden we zo goed, maar kregen we in de extra tijd nog de 1-1 tegen. Vandaag hebben we in de tweede helft zo hard gewerkt en scoren we juist in de extra tijd. Het laat zien dat een wedstrijd twee uitkomsten kan hebben, maar het is zeldzaam dat het in een tijdsbestek van twee duels gebeurt."

Invallers Jamie Vardy en Daniel Sturridge maakten de doelpunten voor Engeland. "We hebben diep nagedacht over de basisopstelling, maar ik wilde niet meteen als een olifant door de porseleinkast stormen. Ik wilde één of twee troeven achter de hand houden. Ik had erop gerekend dat we de eerste helft door zouden komen en dat we daarna zouden wisselen, maar de 1-0 van Wales voerde de druk op mij wat op."

"Het was altijd ons plan om Vardy en Sturridge in te laten vallen en daarna ook Wilshere of Rashford als we nog op zoek waren naar een doelpunt", besloot Hodgson.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen