Milec en Gullón blijven bij Roda, dat ook Ananou haalt

17 juni 2016, 14:53

Driedubbel contractnieuws bij Roda JC Kerkrade. De Limburgse club meldt vrijdag dat Martin Milec en Marcos Gullón ook komend seizoen in het Parkstad Limburg Stadion spelen, terwijl het tevens de komst van Frederic Ananou aankondigt.

Roda JC huurt verdediger Milec net als het afgelopen half jaar van Standard Luik. Gullón werd afgelopen winter overgenomen van Apollon Limassol en heeft nu een contract voor één seizoen getekend bij de club uit Kerkrade. "Zowel Milec als Gullón heeft het afgelopen half jaar, zeker tijdens de eerste periode na de winterstop, een goede indruk bij ons achtergelaten", zegt technisch directeur Ton Caanen op de clubwebsite. "Alle twee passen zij in het nieuw te bouwen team van Roda JC. Het is mooi dat een karaktervoetballer als Marcos Gullón voor ons behouden blijft. Daarnaast is Martin Milec met zijn enorme passie en gedrevenheid eveneens een aanwinst voor de club."

Ananou, een 18-jarige verdediger, komt transfervrij over van 1. FC Köln. "Frederic is een speler die zowel rechtsback als centraal in de verdediging kan spelen", aldus Caanen. "Hij is zeer snel, kan goed koppen en is erg talentvol." Ananou heeft voor twee jaar getekend, met de optie voor nog een seizoen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen