FC Emmen haalt oud-jeugdspeler Huser terug

18 juni 2016, 22:40

FC Emmen geeft Pascal Huser de gelegenheid om bij de club te revalideren. De 21-jarige aanvaller, die weg moet bij SC Heerenveen, is herstellende van een zware knieblessure. Als tegenpresentatie voor het revalidatietraject heeft FC Emmen de optie bedongen om Huser tot medio 2018 vast te leggen als contractspeler. Lopende het revalidatieproces is de speler op amateurbasis beschikbaar voor de ploeg van coach Dick Lukkien.

"Ik ben blij dat FC Emmen bereid is mij onder deze omstandigheden op te vangen", zegt Huser op de clubwebsite. "De wijze hoe het contact is verlopen en hoe de club voor mij persoonlijk aan de slag is gegaan om een op maat gemaakt traject op te zetten voelt als een warm bad. Ik wil de komende periode in mezelf investeren en hoop oprecht dat deze investering zich uit gaat betalen in doelpunten in het rood-wit dat ik in de periode 2006 tot 2010 (als jeugdspeler, red.) ook al heb mogen dragen."

Huser heeft al ervaring in de Jupiler League. SC Heerenveen verhuurde hem in het seizoen 2014/2015 aan MVV, waarvoor hij in zeventien competitiewedstrijden één keer scoorde.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen