Talentvolle Embolo vervangt kansen missende Seferovic

19 juni 2016, 20:05

Vladimir Petkovic heeft als bondscoach van Zwitserland een wijziging doorgevoerd in zijn basis voor het laatste groepsduel. De Zwitsers treden tegen Frankrijk aan met de talentvolle Breel Embolo in de basis.

De eerste twee wedstrijden kreeg Haris Seferovic een kans als spits. De aanvaller van Eintracht Frankfurt wist voldoende kansen te creëren, maar verzuimde een doelpunt te maken. Dat is Seferovic in de derde wedstrijd duur komen te staan. Embolo, aanvaller van Basel, mag laten zien waarom de Zwitserse fans hem zo graag zien voetballen.

Didier Deschamps geeft bij Frankrijk enkele spelers rust. N'Golo Kante en Olivier Giroud zouden bij een volgende gele kaart geschorst zijn en worden vervangen door Yohan Cabaye en André-Pierre Gignac. Verder neemt rechtsback Christophe Jallet de plek over van Bacary Sagna en keren Paul Pogba en Antoine Griezmann terug in de basis.

Opstelling Zwitserland: Sommer, Lichtsteiner, Schär, Djourou, Rodriguez, Behrami, Xhaka, Dzemaili, Shaqiri, Embolo en Mehmedi.

Opstelling Frankrijk: Lloris; Jallet, Rami, Koscielny, Evra; Cabaye, Sissoko, Pogba; Griezmann, Gignac, Coman

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen